Política 24/01/2015

Sánchez-Camacho: "Rajoy té Catalunya com a prioritat"

La presidenta del PP català augura que Artur Mas "fracassarà" en el seu camí cap a l'estat propi

Acn
2 min
La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, durant la convenció a Madrid. ACN

MadridLa presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha destacat aquest dissabte el "protagonisme evident" de Catalunya en la convenció que el PP està celebrant a Madrid, fet que demostra, ha apuntat, que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, "té Catalunya com a prioritat". Sánchez-Camacho ha augurat que Artur Mas "fracassarà" en el seu projecte perquè "el que és impossible només té un final: fracassar", i "no es pot dividir i separar els catalans". També ha criticat Podem, una formació "oportunista" que "pretén trencar el sistema democràtic".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sánchez-Camacho ha fet aquestes manifestacions als mitjans després d'assistir a la intervenció del vicesecretari d'estudis i programes del PP, Esteban González Pons, en l'escenari principal d'aquesta convenció. Un acte en què també ha participat el president de Societat Civil Catalana, Josep Ramón Bosch, que ha reclamat més presència de l'Estat a Catalunya.

La presidenta del PPC havia mantingut abans un dinar "distès" amb el president del govern espanyol i la resta de la cúpula del PP. Segons ha explicat, en aquesta trobada Rajoy ha parlat de la sortida de la crisi i la creació ocupació.

Amb tot, ha assegurat que Catalunya té un protagonisme destacat en la convenció i s'ha demostrat que "al PP seguirem treballant per als interessos dels catalans, perquè surtin de la crisi però seguint units".

En aquest marc, ha contraposat la seva formació a la de Pedro Sánchez i ha apuntat que a diferència del PSOE, el PP "garantirà la unitat d'Espanya, la convivència i la concòrdia de tots els espanyols, especialment perquè no ens divideixin entre catalans ni ens separi d'Espanya Artur Mas".

Tal com han fet gairebé tots els dirigents que han participat en aquesta convenció, inclòs el president espanyol, Sánchez-Camacho ha parlat de Podem, un partit, ha dit, que utilitza la "coartada de la corrupció" per "canviar el sistema" i "anar contra el sistema democràtic".

"Crec que els espanyols comencen a veure l'autèntica cara de Podem, que no és el partit dels mileuristes ni de la regeneració democràtica, sinó que són uns oportunistes que el que pretenen és trencar el sistema democràtic espanyol que tant ens ha costat construir aquests anys de democràcia, i això no ho permetrà el PP", ha sentenciat.

stats