POLÍTICA
Política 19/01/2012

Mas-Colell agraeix a Camacho que afavoreixi les "relacions fluïdes" entre el Govern i Rajoy

El conseller d'Economia i la líder del PP es deixen veure junts al Parlament l'endemà del vot dels populars per salvar els pressupostos de Mas

Acn
2 min
Sánchez-Camacho i Andreu Mas-Colell

BarcelonaEl conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, i la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, acompanyada del diputat Enric Millo, s'han reunit durant una hora i mitja al Parlament l'endemà que els populars hagin permès la tramitació dels pressupostos del 2012.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas-Colell s'ha deixat veure amb la líder del PP català al bar de la cambra catalana. No ha estat una foto oficial, com la del mes de juliol entre Mas i Sánchez-Camacho al Palau de la Generalitat, però la imatge escenifica la bona relació entre CiU i PP, per bé que els populars reclamen un pacte estable amb el Govern.

Després de la trobada, Mas-Colell ha explicat als periodistes que ha agraït a Sánchez-Camacho la seva mediació amb el govern de Rajoy. "Està contribuint a la possibilitat de tenir unes relacions fluïdes amb el govern espanyol, i això esta molt bé", ha afirmat.

En la trobada també han parlat dels pressupostos, però ni Mas-Colell ni la líder dels populars han concretat en quins termes.

Mas-Colell i Sánchez-Camacho ha sortit junts de l'hemicicle i han baixat les escales del Parlament per dirigir-se al bar situat a la planta baixa, on s'hi han estat més d'una hora.

Després de la trobada i en conversa amb els periodistes, el conseller d'Economia ha destacat que el PPC està exercint permanentment de mediador entre el Govern i l'executiu de Rajoy en un context marcat pels deutes de l'Estat cap a Catalunya.

Mas-Colell també ha admès que durant la reunió informal s'ha parlat dels pressupostos del 2012, que, gràcies al PPC, aquest dimecres han superat el tràmit del Parlament. En aquest punt, però, no ha volgut concretar els aspectes que han tractat.

Sánchez-Camacho s'ha limitat a definir com a interessant la reunió amb Mas-Colell, i també ha destacat que el conseller li ha demanat que tinguin un paper de mediador, actitud que ha recordat que ja estant exercint. En termes generals ha citat els pressupostos, els deutes pendents de l'Estat i el finançament de Catalunya com a temes que s'han tractat en la reunió.

stats