Política 27/08/2013

El PPC demanarà la compareixença al Parlament dels consellers perquè expliquin com afecta la pròrroga pressupostària el seu departament

El portaveu popular, Santi Rodríguez, acusa Artur Mas d'estar "submís als dictats dels independentistes" encara que no assisteixi a la Via Catalana

Acn
1 min
El portaveu adjunt del PP al Parlament, Santi Rodríguez / ACN

BarcelonaEl portaveu parlamentari del Partit Popular a Catalunya, Santi Rodríguez, ha lamentat que el Govern hagi consumat la pròrroga dels pressupostos.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Una notícia que, segons ha dit, confirma la "resignació" i "no-assumpció de responsabilitats pròpies" per part de l'executiu català.

Rodríguez creu que el Govern vol eludir la responsabilitat de prioritzar els recursos i també vol eludir el debat parlamentari sobre els comptes públics. Davant d'aquesta actitud, el PPC demanarà la compareixença al Parlament de tots els consellers perquè expliquin com afecta la pròrroga el seu departament.

Per altra banda, Rodríguez ha acusat Artur Mas d'estar "submís als dictats dels independentistes", tot i que no assisteixi a la Via Catalana.

stats