Política 01/12/2014

El president de Freixenet té "por" de la independència i reclama una reforma constitucional

Josep Lluís Bonet defensa l'"espanyolitat" de la seva companyia

Europa Press
1 min

MadridEl president de la Cambra de Comerç d'Espanya i president de Freixenet, Josep Lluís Bonet, ha afirmat aquest dilluns que "és possible que una sortida (al debat sobiranista) sigui una reforma de la Constitució". "Hi ha possibilitats i una és aquesta", ha dit durant la seva intervenció al Fòrum Abc per afegir que és una qüestió que s'ha de consensuar.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sobre la situació concreta de Freixenet i el boicot als seus productes tant des de dins com des de fora de Catalunya, Bonet ha defensat l'"espanyolitat" de la firma i ha admès que hi ha "por i preocupació" en el si de la companyia, perquè es tracta d'una situació "desagradable". No obstant això, l'empresari català ha assegurat que "en aquest moment no està afectant". "Al contrari, l'any està sent bo", ha afegit.

Feta aquesta valoració, Bonet ha assegurat que l'Estat de les autonomies ha estat un encert i ha donat vida a Espanya, i ha afegit que alhora cal mantenir la unitat de mercat: "El mercat com més gran millor i qui no ho entengui s'equivoca".

stats