POLÍTICA
Política 09/07/2012

El president de l'ACM diu que els ajuntaments només són responsables d'un 3,4% del dèficit estatal

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Miquel Buch ha mostrat la seva preocupació per la reforma de la llei de bases del règim local que prepara el govern espanyol

Ara
1 min
Sí: Miquel Busch, Àngel Ros, No: Ana Pastor, Robert Griefeld

BarcelonaEl president de l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, ha defensat la feina feta pels ajuntaments ara que el govern espanyol té la intenció d’aprovar l’avantprojecte de reforma de la llei de bases del règim local, que planteja la possible desaparició de municipis i la revisió de competències. "Ens preocupa, perquè hi ha molts ajuntaments a Catalunya que viuen en una incertesa absoluta quan cal un guió ben marcat", ha afirmat Buch en una entrevista a 'Catalunya Ràdio'. "Fa la sensació que el govern espanyol improvisa", ha afegit el president de l'ACM.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Buch, els ajuntaments només són responsables d'un 3,4% del total del dèficit de l'Estat. El president de l'ACM ha lamentat que els municipis sempre paguin "els plats trencats". "Ens hem equivocat, però segur que no som els culpables de tot".

stats