Centenars de persones clamen contra els pressupostos davant del Parlament

Diputats de la CUP i ICV-EUiA s'han sumat a la concentració, en la qual han participat representants de sindicats i plataformes d'aturats

Centenars de persones -3.000, segons els organitzadors- s'han congregat aquest dimecres davant el Parlament de Catalunya per protestar contra els pressupostos de la Generalitat per a l'any 2014, que la cambra té previst aprovar en les pròximes setmanes. Els concentrats, alguns dels quals han avançat en una manifestació des de la Via Laietana, consideren els pressupostos "antisocials, injustos i ineficaços per sortir de la crisi".

Els manifestants s'han concentrat davant la cambra, amb dues pancartes amb els lemes "Pel dret a un treball digne" i "Salvem les pensions, d'ara i de sempre", així com un taüt i bosses d'escombraries amb cartells on es podia llegir "Pressupostos de merda".

Diputats de la CUP i ICV-EUiA s'han sumat a la concentració, en la qual han participat representants de sindicats i plataformes d'aturats i col·lectius castigats per la crisi.

Hores abans, un grup de 'iaioflautes' ha interromput durant uns segons el ple del Parlament per protestar contra les retallades pressupostàries i les polítiques d'austeritat del Govern.

Més continguts de