POLÍTICA
Política 04/04/2013

El príncep Felip: "Els jutges sou mereixedors de la major confiança"

A l'acte d'entrega de despatxos a la 63 promoció de la carrera judicial, el príncep demana als jutges "el màxim encert" en les seves decisions

Laura Díaz-roig
1 min

BarcelonaEl príncep Felip ha presidit aquest dijous a Barcelona la 63a promoció de la carrera judicial i ha demanat als jutges "el màxim encert" en les seves decisions. "Els jutges sou mereixedors de la major confiança", ha dit hores després que la Casa del Rei qüestionés ahir a la tarda la imputació de la infanta Cristina pel cas Nóos i aplaudís la decisió de la Fiscalia de presentar-hi un recurs en contra.

En el seu discurs de tancament de l'acte, Felip ha destacat que "en moments complexes com els actuals" la justícia adquireix una "major transcendència" en la seva tasca i ha demanat "prudència" als nous jutges. Ha recordat que han de treballar sota "la independència, imparcialitat i el ple respecte a les lleis". El fill del rei també els ha desitjat "el màxim encert" en les seves decisions".

El príncep ha intervingut aquest dijous a Barcelona en el lliurament dels despatxos als 231 nous jutges, en un acte on han assistit nombrosos representants del món judicial, així com el president de la Generalitat, Artur Mas, i la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría.

stats