VISITA DEL PRÍNCEP
Política 25/02/2014

El príncep Felip sopa amb el lobi empresarial Puente Aéreo

L'àpat ha tingut lloc a la residència de Javier Godó i hi han participat una vintena de directius de Barcelona i Madrid

Efe
2 min
El príncep Felip, amb la vintena d'assistents al sopar del Puente Aéreo / EFE

BarcelonaEl príncep d'Astúries ha protagonitzat aquest dimarts un sopar amb una vintena d'empresaris catalans i madrilenys, en el marc d'una sèrie d'activitats de l'hereu reial a Catalunya amb l'objectiu de dialogar i escoltar diferents visions sobre el present i el futur del país. El sopar l'ha organitzat pel lobi Puente Aéreo, que acostuma a celebrar trobades privades de polítics o representants institucionals amb l'elit empresarial de les dues principals ciutats de l'Estat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons fonts coneixedores de la trobada, al sopar hi han assistit els presidents d'Abertis, Salvador Alemany; de Willis Iberia, Jaime Castellanos; de Seelinger & Conde, Luis Conde; de Cuatrecasas Gonçalves Pereira, Emilio Cuatrecasas; d'Acciona, José Manuel Entrecanales; de Mutua Madrileña, Ignacio Garralda; i de MP i SIL, Enrique Lacalle. També hi han participat els presidents del Grup Planeta, José Manuel Lara; d'Indra, Javier Monzón; de Banc Sabadell, Josep Oliu; de Pronovias, Alberto Palatchi; de Puig, Marc Puig; d'Agbar, Ángel Simón; de Barceleuro, Manuel Torrebalnca; de IAG, Antonio Vázquez; i d'OHL, Juan Miguel Villar Mir. A la trobada hi han assistit també els president de les patronals CEOE, Joan Rosell, i Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, així com el soci director d'Uría Menéndez, Luis de Carlos, el conseller delegat de CaixaBank, Juan Maria Nin, i l'exministre Rodrigo Rato.

El sopar s'ha celebrat a la residència a Barcelona del president editor del Grup Godó, Javier Godó, amb l'assistència també del conseller delegat d'aquest mateix grup, Carlos Godó, i del cap de la secretaria del príncep d'Astúries, Jaime Alfonsín.

En una estada de quatre dies a Catalunya, que va arrencar diumenge passat amb el sopar de benvinguda del Mobile World Congress, el príncep Felip tancarà dimecres la seva agenda al país amb una reunió de treball de la junta directiva de la Societat Bicentenari General Prim, que tindrà lloc a l'emblemàtic monestir de Poblet (Tarragona).

stats