Política 25/08/2012

El propietari de la finca ocupada per Sánchez Gordillo diu que el ministre d'Interior el calumnia

El diari 'El Mundo' parla amb Ignacio de Medina, duc de Segorbe. El rotatiu assegura que Jorge Fernández Díez ha dit que l'aristòcrata tenia complicitat amb el diputat d'IU andalús

Ara
1 min

BarcelonaIgnacio de Medina, duc de Segorbe, parla clar a El Mundo sobre l'ocupació que es va donar a la seva finca per part de membres del Sindicat Andalús de Treballadors (SAT) liderats pel diputat d'IU, José Manuel Sánchez Gordillo.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De Medina rebutja les acusacions fetes pel ministre d'Interior que l'ha acusat de ser còmplice de Gordillo i els sindicalistes i assegura que l'han calumniat. "Jorge Fernández menteix, em calumnia", diu en l'entrevista publicada aquest dissabte.

L'aristòcrata també explica com va anar l'ocupació de la seva finca, on membres del SAT van entrar la setmana passada per protestar contra les retallades del govern i van ocupar els jardins i banyar-se a la piscina. De Medina critica l'actitud de la Guàrdia Civil que no va impedir que els sindicalistes entressin a la seva finca i lamenta que ningú del ministeri de l'Interior l'hagi trucat per disculpar-se.

L'aristòcrata critica també l'actitud de Gordillo i diu: "em sembla increïble que la víctima es converteixi en part del problema, és una absurditat".

stats