CAS GÜRTEL
Política 19/12/2011

El propietari de la sastreria que confeccionava per a les botigues declara nombrosos encàrrecs a nom de Camps

La sisena jornada de declaracions en el judici del cas dels vestits preveu els testimonis d'empleats de Milano i Forever Young, així com d'agents de la policia

Acn
2 min

ValènciaEl propietari de la sastreria Satsgor, Francisco Gorina, ha confirmat aquest dilluns durant la seva declaració com a testimoni en el judici del cas dels vestits de la trama Gürtel que l'establiment tenia les mides de l'expresident de la Generalitat valenciana, Francisco Camps, i ha assegurat que hi havia nombrosos encàrrecs al seu nom per confeccionar vestits per a les botigues Milano i Forever Young.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquestes botigues era on, presumptament, els membres de la trama Gürtel compraven els vestits per regalar a Camps i Costa, acusats de suborn passiu impropi.

Gorina ha sigut el primer dels testimonis a declarar aquest dilluns, en la sisena jornada del judici, en què estan previstos altres testimonis d'empleats i d'agents de policia.

La sisena jornada del judici pel cas dels vestits s'ha iniciat amb la declaració com a testimoni del propietari de la sastreria Satsgor, Francisco Gorina, que ha estat responent a les preguntes de la fiscalia, l'acusació popular i la defensa. Gorina ha revisat factures i fulls d'encàrrec que consten al sumari i ha confirmat que corresponen a treballs demanats per les botigues Milano i Forever Young a nom de l'expresident valencià Francisco Camps i l'ex-secretari general del PPCV Ricardo Costa.

Les botigues Milano i Forever Young de Madrid apareixen al sumari com els establiments des d'on partien els vestits que els membres de la trama Gürtel enviaven als acusats com a regal.

En concret, el testimoni ha confirmat cinc vestits fets a Satsgor per a la botiga Forever Young a nom de Francisco Camps, i set vestits més i dues jaquetes per a Milano. També ha indicat l'encàrrec d'un vestit i sis pantalons a nom de Ricardo Costa. Entre la documentació, Gorina ha confirmat una comanda per a l'expresident valencià de novembre de 2005, quan l'acusat va dir que no havia encarregat cap vestit fins al 2006.

El propietari de Satsgor ha afirmat que la sastreria tenia les mides de Francisco Camps i ha anat acreditant tota la informació que la fiscal li ha anat presentant, tant de l'expresident valencià com de l'ex-secretari general del PP valencià.

Posteriorment ha declarat una treballadora de l'empresa de repartiment i transport Transaher, que ha confirmat enviaments a nom d'Álvaro Pérez el Bigotes a les botigues Milano i Forever Young.

stats