Publicitat
Publicitat

Les prostitutes més 'populars' o com inflar la llista de militants del PP d'Eivissa abans d'un congrés

La direcció del partit detecta un possible intent d'un sector de la formació d'inscriure 300 afiliats de manera irregular. Almenys 14 d'aquests casos serien dones estrangeres que exerceixen la prostitució i que no en sabien res

A un mes de la celebració del seu congrés regional, la direcció del PP a Eivissa va detectar desenes de peticions d'afiliació presumptament irregulars, entre les quals destaquen els casos de 14 prostitutes que, a més, en ser preguntades, confessaven desconèixer del tot el seu nou interès pel partit polític, segons informa el ' Diario de Ibiza'. Segons aquest diari, l'informe elaborat per la direcció del partit a Eivissa que estudia les irregularitats en uns 300 casos ja s'ha lliurat al president  del G overn Balear , José Ramón Bauzà. Aquest document relata que la direcció del partit va detectar aquesta situació quan tractava de completar la informació per donar d'alta els nous afiliats, que, en molts casos, només facilitaven el telèfon o un lloc de residència.

Això va servir per comprovar que, com a mínim en 14 dels casos, els telèfons corresponien a prostitutes estrangeres que treballen a l'illa i que, en ser qüestionades pel seu interès en el PP, asseguraven que no tenien cap informació sobre el seu procés d'afiliació. El gran nombre de noves peticions de dones dedicades a la prostitució va sorprendre la direcció del partit, així com també que les hagués atret un mateix captador de dins del partit i del qual no ha transcendit la identitat.

Aquests casos d'irregularitat es van produir uns mesos abans de la celebració del congrés regional del PP i, per tant, davant la imminència del congrés insular durant el qual s'escollirà la nova direcció. Hauran de mesurar forces la branca oficialista i el sector crític, del qual forma part el senador José Sala. En plena preparació per a la pugna, doncs, ha sortit a la llum el cas de les 300 afiliacions irregulars.

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT