Política 13/10/2013

El PSC denuncia l'atac a la seva seu a les Corts per part d'un grup que cridava “a favor de la independència”

El partit reclama que "es prenguin les mesures necessàries per tal de frenar l'ambient de crispació i divisió que s'està generant al país"

Ara
1 min

BarcelonaEl PSC ha denunciat l'assalt, durant la matinada de diumenge, a la seu del partit al districte de les Corts de Barcelona, per part d'uns desconeguts que també haurien increpat i agredit físicament militants de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC). Segons s'explica en un comunicat, els desconeguts cridaven consignes a favor de la independència.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els socialistes catalans reclamen en l'escrit a partits i institucions que "es prenguin les mesures necessàries" per tal de frenar l'ambient de "crispació i divisió" que s'està generant al país davant un "nou acte de violència intolerant". Els agredits ja han interposat denúncia als Mossos d'Esquadra.

El PSC reivindica també "el dret de totes les persones a defensar pacíficament les seves opinions i ideologia política" perquè "és la millor manera de defensar i enfortir la democràcia al nostre país", apunta.

stats