CAP AL 25-N
Política 24/10/2012

El PSC demana 1.500 euros als seus diputats per pagar la campanya

La formació envia una carta als seus diputats al Parlament i el Congrés recordant-los la "complicada situació econòmica" en unes eleccions clau per al partit

Sara González
1 min
"DESPRÉS DE DOS ANYS, RES A CELEBRAR"
 El secretari d'organització del PSC, Daniel Fernández, va presentar ahir un vídeo de precampanya amb el lema "Després de dos anys, res a celebrar". L'objectiu del partit és evitar que el debat nacional eclipsi el de les retallades. A la imatge, Fernández amb Pere Navarro en una reunió de l'executiva.

BarcelonaEl secretari d'Organització del partit, Daniel Fernández, ha enviat una carta als 28 diputats del Parlament i als 14 del Congrés per reclamar-los una aportació de 1.500 euros per costejar la campanya electoral del 25-N.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha explicat el mateix Fernández a l'Ara.cat, aquesta no és la primera vegada que es demana als càrrecs institucionals de la formació que facin una aportació per fer front a les despeses de campanya. El dirigent socialista argumenta que davant la "complicada situació econòmica" també per als partits, són necessàries col·laboracions excepcionals d'aquest tipus. De fet, Fernández recorda que aquestes eleccions són clau per a un PSC que lluita per mantenir-se com a segona força al Parlament de Catalunya.

Reducció de les subvencions als partits

Cal tenir en compte, per una banda, que s'han reduït en més d'un 25% les subvencions per a les campanyes electorals dels partits i que, per altra banda, també els diputats fan front a la davallada de sou més important que s'ha fet mai.

stats