Política 18/01/2014

Elena insisteix que els parlamentaris que van trencar la disciplina de vot no tornaran l'acta de diputat

Hores abans que expiri el termini donat per Pere Navarro, el fundador d'Avancem es mostra "convençut" que seguirà com a diputat del PSC

Acn
1 min
Elena, Geli i Ventura, els tres diputats díscols, aquest dijous al Parlament / EFE

BadalonaEl diputat del PSC i fundador del corrent crític Avancem, Joan Ignasi Elena, està "convençut" que seguirà "com a diputat" la setmana que ve, en el debat de pressupostos del Parlament. Elena ha reafirmat el seu compromís amb el partit tot i haver trencat la disciplina de vot aquest dijous al Parlament per demanar al Congrés que transfereixi la competència per fer la consulta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després d'una reunió d'Avancem a Barcelona per analitzar les discrepàncies al partit, el diputat ha reclamat diàleg. "Parlem i busquem camins per ser capaços de representar el que som", ha reclamat a la direcció del PSC. "Catalunya ens necessita i nosaltres hem d'estar tots a l'altura del moment polític", ha remarcat.

El diputat del PSC, en declaracions a diversos mitjans, també ha respost a alguns dirigents del PSOE que els han demanat que marxin del partit. Els ha demanat "respecte sobirà a la vida interna del PSC". A més, ha assenyalat que no preveu reunir-se amb el primer secretari del PSC, Pere Navarro, abans de diumenge a les dotze de la nit, moment en el qual venç el termini que la direcció els ha posat per lliurar les actes.

Joan Ignasi Elena considera que s'han de trobar solucions perquè el partit "no es pot trencar".

stats