Política 26/04/2014

Navarro alerta que CDC i Unió compartiran grup amb UPyD i PP al Parlament Europeu

El primer secretari del PSC acusa Mas i Rajoy de compartir "el mateix disseny d'Europa" i critica que fessin "comèdia" n evitar saludar-se en un acte a Barcelona

Roger Mateos
1 min

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha denunciat aquest dissabte, davant del consell nacional del seu partit, que, malgrat el seu discurs sobiranista, després de les eleccions europees Convergència compartirà a l'Eurocambra grup parlamentari amb UPyD, dins de la família liberal, mentre que Unió s'integrarà al del Partit Popular Europeu, al costat dels populars espanyols.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquesta és la demostració, a parer seu, que tots ells "tenen el mateix disseny d'Europa, la mateixa visió de la societat" i l'aposta per les "retallades de drets i de serveis", encara que Artur Mas i Mariano Rajoy "fessin comèdia" dijous passat, en evitar coincidir a la mateix hora en un acte empresarial a Barcelona.

Segons Navarro, "només el vot al PSC en aquestes eleccions europees pot aturar la dreta europea". S'ha adreçat en castellà per remarcar que "aquestes eleccions han de servir per aturar les polítiques de Rajoy" sobre la llei de l'avortament i la reforma laboral, entre d'altres. A parer seu, les europees i les municipals del 2015 "significaran un canvi de cicle, cap a l'esquerra".

stats