Política 22/05/2013

Rajoy esquiva el cos a cos amb Aznar

"No em trobaran en cap comentari ni polèmica amb un expresident", s'excusa des de Brussel·les el president espanyol, que assegura que no canviarà la política econòmica

Ara
1 min
El president espanyol, Mariano Rajoy, aquest dimecres a Brussel·les / EFE

Brussel·lesL'expresident espanyol, José María Aznar, va fer dimarts una càrrega de profunditat contra el seu successor en el partit i al capdavant de l'executiu espanyol, Mariano Rajoy. En una entrevista a Antena 3 en la qual no va tancar la porta a un eventual retorn a la primera línia política, Aznar va dir que l'actual política econòmica era perjudicial per a les classes mitjanes i va assegurar que calia abaixar els impostos, justament el contrari del que ha fet Rajoy. Una crítica tan indirecta com rotunda que Rajoy, aquest dimecres, s'ha negat a contestar. En una roda de premsa a Brussel·les, el president espanyol ha evitat pronunciar-se sobre les polèmiques paraules d'Aznar però ha assegurat que no pensa canviar la seva política econòmica.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, esquiva el cos a cos amb José María Aznar, després de l'entrevista que l'expresident va fer dimarts, en què va carregar amb duresa contra la línia política del seu delfí. Des de Brussel·les, Rajoy ha dit, a preguntes dels periodistes, que "no em trobaran en cap comentari ni polèmica amb un expresident, i menys amb el president Aznar". "M'haig d'ocupar del que m'haig d'ocupar", ha afegit.

Rajoy, però, ha defensat amb vehemència la seva acció de govern, dóna per fet que no pensa fer cas de les crítiques d'Aznar. Ha assegurat que no pensa "modificar" el rumb de la seva gestió i ha assegurat que comença a haver-hi "dades positives", en temes com les exportacions i la inflació, per reduir "desequilibris". "La gent fa bé d'opinar", s'ha limitat a dir. Tampoc ha volgut confirmar si va veure l'entrevista.

stats