Duran: "Rajoy no és ningú per donar lliçons" sobre el compliment de la Constitució

El portaveu de CiU al Congrés troba que les mesures anunciades sobre el crèdit a les empreses i l'IVA són un "insult per a les pimes i els autònoms"

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran Lleida, ha trobat "excessivament triomfalista" el discurs inicial de Mariano Rajoy en el debat de política general al Congrés i li ha advertit que "no és ningú per donar lliçons a ningú sobre el que és complir i acatar la Constitució".

En la seva primera reacció després del discurs del president espanyol, Duran també ha opinat que amb les mesures que ha anunciat no n'hi ha prou i que "en bona part no són altra cosa que les que va anunciar en el debat d'investidura i no va complir".

Segons el seu parer, les mesures relacionades amb al crèdit a les empreses i l'IVA són un "insult per a les pimes i els autònoms que, per ofec financer, han hagut de tancar les seves empreses".

Sobre les propostes per fomentar la transparència, ha assenyalat que CiU està "disposada al diàleg sobre aquestes i altres mesures, i ajustar-les al marc competencial de cadascuna de les institucions".