Política 12/03/2015

Espadaler i Corominas coincideixen a Salou enmig de la polèmica oberta sobre la figura de Duran

Els dirigents d'UDC i CDC mantenen una conversa discreta i eviten fer declaracions públiques sobre el desencontre

Acn
1 min
Ramon Espadaler i Lluís Corominas conversen a Salou / ACN

SalouEl secretari general d'UDC i també secretari general de CiU, Ramon Espadaler, i el vicesecretari general de Coordinació Institucional de CDC, Lluís Corominas, han coincidit en un acte a Salou (Tarragonès) enmig de la polèmica oberta sobre la figura de Josep Antoni Duran i Lleida. Els dos dirigents, que han presidit l'assignatura de l'acord entre els dos partits i la FUPS per presentar-se conjuntament a les eleccions municipals de Salou, han mantingut una conversa discreta on han intercanviat opinions durant cinc minuts amb el rostre visiblement seriós, i han declinat fer cap declaració als mitjans de comunicació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquesta coincidència arriba tot just en plena crisi sobre la idoneïtat o no que el president del comitè de govern d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, torni a ser el candidat de CiU al Congrés de Diputats. En les darreres hores, dos dirigents convergents, l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip i l'alcalde de Mataró, Joan Mora, han qüestionat la figura de Duran i Lleida.

La trobada entre Corominas i Espadaler s'ha fet a Salou, durant l'acte de signatura del pacte entre FUPS, CDC i UDC per a les properes eleccions municipals amb l'actual alcalde, Pere Granados com a candidat. En les darreres eleccions la FUPS es va presentar conjuntament amb CDC però no amb Unió. Aquesta cop l'acord és amb les dos formacions.

stats