Publicitat
Publicitat

POLÍTICA

Reagrupament estén la mà als nous líders d'ERC per formar una coalició pel 20-N

El partit liderat per Carretero diu que té "la convicció" que amb l'elecció d'Oriol Junqueras i Alfred Bosch s'aplana el camí per treballar "per a la plena sobirania de Catalunya mitjançant una coalició independentista a les properes eleccions al congrés espanyol"

Només saber-se els resultats de les primàries a Esquerra, Reagrupament ha fet públic un comunicat de premsa per estendre la mà a la nova direcció. El comunicat diu: "Reagrupament té la convicció que amb l'elecció d'Oriol Junqueras i Alfred Bosch s'aplana el camí per treballar amb Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) per a la plena sobirania de Catalunya mitjançant una coalició independentista a les properes eleccions al congrés espanyol. Les converses mantingudes aquests últims dies amb el nou president d'ERC, Oriol Junqueras, així ho avalen".

La nota de la formació liderada per Joan Carretero afegeix: "Essent fidel als nostres principis, ens posem a disposició per buscar els punts de confluència entre Reagrupament Independentista i Esquerra per preparar una proposta electoral independentista de coalició per a les properes eleccions al congrés espanyol".

La veu del poble

Més continguts de