Política 10/01/2017

Podem recull demandes arreu de Catalunya per incorporar al nou partit

La formació confia augmentar la seva presència fora de l'àrea metropolitana de Barcelona

Ara
1 min
L’ultimàtum demana que el càrrec de portaveu adjunt (Albano Dante Fachin) s’equipari al de portaveu (Joan Coscubiela).

BarcelonaPodem ha iniciat una gira per Catalunya per recollir demandes arreu del territori. Les primeres han estat al Prat, Ripollet, Barcelona i Barcelonès Nord i continuaran per Vilaseca (Camp de Tarragona), L'aldea (Terres de l'Ebre), Blanes (Girona), Granollers (Vallès Oriental), Tordera (Maresme), Berga (Catalunya Central) i Vilafranca del Penedès. Les demandes que Podem reculli durant aquestes trobades s'utilitzaran per a la construcció del nou partit dels 'comuns', on confluiran Barcelona en Comú, Podem, ICV, EUiA i Equo.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest procés ha de servir també per augmentar la presència dels 'comuns' més enllà de l'àrea metropolitana de Barcelona. És a la gran conurbació urbana, on el 'comuns' han tingut fins ara un major suport electoral. Durant la constitució del nou partit, i pensant ja en les properes eleccions, el nou espai necessita augmentar la musculatura més enllà de Barcelona.

El partit dirigit a Catalunya per Albano Dante Fachin emmarca aquesta campanya dins de l'operació Marea Morada, que compta amb els 100 cercles reconeguts per la formació per recollir les idees de les diferents assemblees.

stats