Política 17/07/2017

Un regidor d'Unió de Tarragona canvia el nom del grup pel del nou partit de Duran i Lleida

Al ple d'aquest divendres es farà oficial que el grup municipal que integra en solitari Josep Maria Prats passarà a dir-se Units per Avançar

Ara
1 min
Josep Maria Prats (esquerre), en una imatge d'arxiu

BarcelonaEl nou partit de l'entorn de l'expresident del comitè de govern d'Unió Democràtica Josep Antoni Duran i Lleida, Units per Avançar, tindrà un representant en un govern municipal. Serà a Tarragona, on el quart tinent d'alcaldia, Josep Maria Prats, que va deixar el grup municipal de CiU arran de l'escissió dels dos partits, va passar a integrar en solitari el grup municipal d'Unió. Ara canvia el nom i al ple d'aquest divendres es farà oficial que el grup que representa es dirà Units per Avançar.

Serà el primer representant del nou partit en un ajuntament, tot i que no se'n descarten més. "S'ho estan plantejant", ha assegurat Prats a l'ARA, en referència a altres representants institucionals de la desapareguda Unió, com una estratègia per anar donant "projecció" a la formació. Com a regidor i tinent d'alcalde de Cultura, utilitzarà el seu altaveu per donar a conèixer Units per Avançar.

Segons ha explicat, el nou espai està començant a crear l'estructura interna i preveu celebrar un congrés després de l'estiu.

stats