POLÍTICA
Política 26/09/2011

L'únic regidor de CiU a Altafulla dimiteix per les retallades del Govern

El ple d'Altafulla va aprovar per unanimitat una moció en defensa del sector sanitari i contra les retallades a la salut

Acn
1 min

AltafullaEl regidor de CiU a l'Ajuntament d'Altafulla (Tarragonès), Juan Alberto Spuch, ha dimitit "per coherència personal" i "en discrepància amb les retallades del Govern en el sector de la salut". Ho va anunciar el mateix Alberto, regidor a l'oposició, en el ple que el consistori va celebrar dissabte passat, posant fi així a quatre anys i mig de regidor a Altafulla. Justament la setmana passada el grup de CiU a Molins de Rei va votar favor de "donar suport de forma activa a totes les mobilitzacions ciutadanes que organitza la Plataforma Molins Contra les Retallades".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De la seva banda, el ple d'Altafulla va aprovar per unanimitat una moció en defensa del sector sanitari i contra les retallades a la salut. L'Ajuntament d'Altafulla estarà "al capdavant en la defensa d'un model públic i de qualitat". És part del contingut de la moció que el ple va aprovar per unanimitat en el ple de dissabte passat, i que també demana que la situació de crisi "en cap cas" sigui excusa per posar en perill el model públic i de qualitat. Segons l'alcalde, Fèlix Alonso, les retallades "signifiquen la pèrdua de decisió dels ajuntaments en qüestions bàsiques que afecten a la ciutadania com són el tancament de plantes a Joan XXIII i les restriccions en els serveis d'urgència o la disminució d'ambulàncies".

Alonso reclama que siguin els alcaldes del Tarragonès els que defensin els interessos dels ciutadans "posant-se al capdavant de la defensa d'un model que s'ha demostrat vàlid i que a Catalunya és un dret universal".

stats