Política 06/09/2012

La regidora de Los Yébenes retira la seva dimissió

Després de les mostres de suport que ha rebut personalment i a la xarxa, Olvido Hormigos, que havia renunciat al càrrec després de la difusió d'un vídeo eròtic, ha canviat d'opinió

Ara / Efe
2 min

Barcelona / ToledoLa regidora socialista de Los Yébenes (Toledo) Olvido Hormigos Carpio ha retirat aquest dijous a la tarda l'escrit de renúncia al càrrec que havia presentat a l'Ajuntament per la polèmica generada per la difusió d'un vídeo de contingut eròtic que s'ha distribuït a internet sense el seu consentiment.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha dit a Efe el portaveu socialista al consistori, Anastasio Priego, la seva companya ha anat a primera hora d'aquesta tarda a l'Ajuntament i ha presentat un altre escrit "anul·lant" l'anterior després dels nombrosos suports rebuts personalment i al Twitter, en què li demanen que no dimiteixi. El 'hashtag' que ha canalitzat les mostres de suport ha estat principalment #OlvidoNoDimitas, però també n'han proliferat altres com #YoTambienMeMasturbo.

Entre aquests suports hi ha no només els de dirigents socialistes, com Elena Valenciano i Eduardo Madina, sinó també del PP, com Esperanza Aguirre.

La mateixa Olvido Hormigos ha dit al matí que, després d'aquestes mostres de suport i ànims, era "gairebé segur" que seguiria en el càrrec, tot i que també ha reconegut que ha tingut crítiques al poble, un municipi d'uns 6.500 habitants situat a la comarca de Los Montes de Toledo.

Rebuda a crits de "puta" al ple

Segons el diari 'El Mundo', de fet, Hormigos ha estat rebuda amb crits de "puta" i "zorra" al ple de l'Ajuntament, al qual s'havien apropat veïns del poble per increpar-la. El rotatiu apunta que en total s'han reunit a les portes de l'Ajuntament unes 60 persones –entre veïns, policies i periodistes–, en el que ha acabat sent el ple més concorregut de la història del poble.

stats