Publicitat
Publicitat

La regidora de Los Yébenes retira la seva dimissió

Després de les mostres de suport que ha rebut personalment i a la xarxa, Olvido Hormigos, que havia renunciat al càrrec després de la difusió d'un vídeo eròtic, ha canviat d'opinió

La regidora socialista de Los Yébenes (Toledo) Olvido Hormigos Carpio ha retirat aquest dijous a la tarda l'escrit de renúncia al càrrec que havia presentat a l'Ajuntament per la polèmica generada per la difusió d'un vídeo de contingut eròtic que s'ha distribuït a internet sense el seu consentiment.

Segons ha dit a Efe el portaveu socialista al consistori, Anastasio Priego, la seva companya ha anat a primera hora d'aquesta tarda a l'Ajuntament i ha presentat un altre escrit "anul·lant" l'anterior després dels nombrosos suports rebuts personalment i al Twitter, en què li demanen que no dimiteixi. El 'hashtag' que ha canalitzat les mostres de suport ha estat principalment #OlvidoNoDimitas, però també n'han proliferat altres com #YoTambienMeMasturbo.

Entre aquests suports hi ha no només els de dirigents socialistes, com Elena Valenciano i Eduardo Madina, sinó també del PP, com Esperanza Aguirre.

La mateixa Olvido Hormigos ha dit al matí que, després d'aquestes mostres de suport i ànims, era "gairebé segur" que seguiria en el càrrec, tot i que també ha reconegut que ha tingut crítiques al poble, un municipi d'uns 6.500 habitants situat a la comarca de Los Montes de Toledo.

Rebuda a crits de "puta" al ple

Segons el diari 'El Mundo', de fet, Hormigos ha estat rebuda amb crits de "puta" i "zorra" al ple de l'Ajuntament, al qual s'havien apropat veïns del poble per increpar-la. El rotatiu apunta que en total s'han reunit a les portes de l'Ajuntament unes 60 persones –entre veïns, policies i periodistes–, en el que ha acabat sent el ple més concorregut de la història del poble. 

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT