Política 23/06/2014

El PSOE s'abstindrà en l'aforament del rei Joan Carles

Els socialistes no comparteixen la "forma" en la qual el PP vol aprovar una normativa de "tant calat"

Efe
1 min
El rei Joan Carles, aquest dijous al palau de la Zarzuela / EFE

MadridEl PSOE s'abstindrà demà dimarts en la votació en comissió parlamentària de les dues esmenes presentades pel PP per aforar els reis Joan Carles i Sofia i la família reial , ja que no comparteix les "formes" en les que es pretén aprovar una normativa de "tant calat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La portaveu del PSOE al Congrés, Soraya Rodríguez, ha explicat aquest dilluns en roda de premsa que aquesta és la postura adoptada en la reunió de la Comissió Permanent de l'Executiva Federal del PSOE, que traslladarà demà al grup parlamentari.

Rodríguez ha recalcat que no pot separar el procediment del fons de la qüestió i, en aquest cas, "el procediment no pot ser compartit pel PSOE", que opina que es requereix una tramitació "assossegada" que permeti el debat necessari entre els grups i la presentació de les esmenes oportunes.

Després del registre divendres passat de les dues esmenes, avui mateix s'ha reunit la ponència del projecte de llei de racionalització del sector públic i reforma de la Llei orgànica del poder judicial (LOPJ), en la qual s'inclouran i que, segons el PSOE, el PP pretén portar a ple dijous que ve.

stats