Política 01/10/2013

El rei Joan Carles rep l'alta hospitalària una setmana després de ser operat

La directora gerent de l'Hospital Quirón de Madrid diu que el rei espanyol ha completat "de manera molt satisfactòria" la recuperació

Efe
1 min

Pozuelo d'AlarcónEl rei Joan Carles ha rebut aquest dimarts l'alta de l'Hospital Quirón de Madrid després de completar "de manera molt satisfactòria" la recuperació de la intervenció quirúrgica a què es va sotmetre fa una setmana per substituir la pròtesi del maluc esquerre per una infecció.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La directora gerent del centre sanitari, Lucía Alonso, ha llegit al migdia el comunicat d'alta hospitalària, signat pel cirurgià Miguel Cabanela, responsable de l'operació, i el cap del servei mèdic de la Casa del Rei, Miguel Fernández Tapia-Ruano.

El rei Joan Carles va ser intervingut quirúrgicament el dimarts 24 de setembre per Cabanela i el també cirurgià Robert Trousdale, que treballa habitualment amb ell a la Clínica Mayo de Minnesota (EUA). Li van extreure la pròtesi del maluc esquerre que porta des de fa menys d'un any i l'hi van substituir per una de provisional per tal de tallar la infecció.

stats