Política 04/06/2014

El príncep Felip pronuncia aquest dimecres el primer discurs després de l'abdicació del rei

Serà durant el lliurament del premi príncep de Viana. Fins a 41 mitjans de comunicació cobriran l'acte

Europa Press
1 min
El príncep Felip, durant un acte militar aquest dimarts a Madrid, l'endemà de l'abdicació del rei Joan Carles / GETTY IMAGES

PamplonaEl Príncep d'Astúries pronunciarà aquest dimecres el primer discurs oficial després de l'anunci d'abdicació del seu pare, el rei Joan Carles I. Serà al monestir de Leyre (Navarra), amb motiu del lliurament del premi Príncep de Viana de la Cultura 2014 a l'historiador Tarsicio de Azcona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La presència de Felip i Letícia ja és tradició en el lliurament d'aquests premis. A més, aquest any es compleix la XXV edició del guardó, motiu pel qual han estat convidats també els guardonats en anys anteriors, i es descobrirà una placa commemorativa.

Segons l'agenda prevista, l'acte començarà a les 11.40 hores al pati de la Hostatgeria del monestir de Leyre, presidit pels prínceps, i amb la presència del premiat, la presidenta de Navarra, Yolanda Barcina; els membres del govern navarrès; les principals autoritats de la Comunitat Foral; els membres del Consell Navarrès de Cultura, i familiars i amics de Tarsicio de Azcona.

En l'acte intervindran la presidenta Yolanda Barcina, el premiat i el príncep Felip, i comptarà amb diverses interpretacions musicals a càrrec de l'Orfeó Pamplonès.

Per cobrir l'acte s'han acreditat un total de 97 periodistes de 41 mitjans de comunicació, una xifra superior a la de les últimes edicions.

stats