NOU GOVERN

Ha participat en la plataforma Osona Decideix

Toni Reig serà nomenat director general de Joventut de la Generalitat

Ha estat president del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya. Mas ha de decidir si el nomena secretari o director general

El Consell Executiu de la Generalitat nomenarà demà Toni Reig com a director general de Joventut del Govern, àrea que depèn de la conselleria de Benestar i Família, segons ha avançat El 9 Nou. Si bé el seu antecessor en el càrrec, Eugeni Villalbí, va ser secretari –i en el primer tripartit, secretari general–, Artur Mas ha decidit que Joventut sigui gestionat aquesta vegada per un director general, com a mesura d'austeritat. De fet, durant els governs de Jordi Pujol, ja tenia aquest rang.


Aquest militant de CDC és informàtic i ha estat molts anys vinculat a l'associacionisme juvenil en diferents àmbits: va ser dirigent del moviment escolta i entre el 2006 i el 2007 va ser president del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya. Reig, de 39 anys, ha estat vinculat també a algunes iniciatives sobiranistes, com la plataforma Osona Decideix, que va organitzar les consultes sobre la independència el 13-D a la comarca, i ha estat coordinador de Taradell Decideix al seu municipi. Igualment, és membre de la junta nacional d'Òmnium i autor d'un bloc local que va guanyar un dels últims premis Blocs Catalunya.

Etiquetes

Més continguts de