Política 26/03/2018

Roger Torrent es reuneix al Parlament amb el cap dels Mossos

La trobada arriba després dels incidents d'ahir entre manifestants que protestaven per la detenció de Puigdemont i els mossos que blindaven les seus de les delegacions del govern espanyol a Catalunya

Efe
1 min
El cap dels Mossos d'Esquadra, Ferran López, al sortir aquest matí del Parlament de Catalunya després de reunir-se amb el president Roger Torrent, abans de celebrar-se la Junta de Portaveus

BarcelonaEl president del Parlament, Roger Torrent, s'ha reunit a primera hora d'aquest matí amb el cap dels Mossos d'Esquadra, Ferran López, per analitzar la situació a Catalunya després de la detenció aquest diumenge de Carles Puigdemont a Alemanya.

La reunió ha tingut lloc al Parlament. López hi ha acudit vestit de paisà. Aquesta reunió arriba després dels incidents viscuts ahir a Catalunya entre manifestants que protestaven per la detenció de Puigdemont i agents dels Mossos que blindaven les seus de les delegacions del govern espanyol a Catalunya.

Ahir a la nit, en un missatge institucional, Torrent va fer una crida a la "calma" i va insistir en la necessitat de formar un "front" unitari contra la "repressió".

stats