Política 13/07/2013

Rubalcaba:"El govern central està assegut sobre tres volcans en erupció: l'atur, Bárcenas i Catalunya"

El líder del PSOE no descarta cap iniciativa per aconseguir que Rajoy doni explicacions sobre el cas Bárcenas

M. Eugènia Quetglas
1 min

Madrid"El govern central està assegut sobre tres volcans en erupció: l'atur, Bárcenas i Catalunya". El líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha començat el seu discurs al comitè federal fent oposició al PP sobre el cas Bárcenas i avisant que no pensa aturar la seva ofensiva fins que el president del govern central, Mariano Rajoy, doni explicacions. Rubalcaba no descarta cap iniciativa per aconseguir-ho, és a dir, no descarta la moció de censura. "Rajoy es pot permetre explicar-se o no, però el president del govern no en té més remei. La nostra obligació és demanar-ho", ha insistit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rubalcaba ha advertit que "el temps que guanya Rajoy és exactament el mateix que perd Espanya". El secretari general del PSOE adverteix que "o la democràcia acaba amb la corrupció o la corrupció acabarà posant les coses difícils a la democràcia".

Rubalcaba ha recordat que primer es va conèixer com el cas Gürtel, després va ser el cas Bárcenas i ara és "el cas PP".

Per Rubalcaba, la situació provocada pel cas Bárcenas ha portat Espanya a "l'emergència política" i augura que anirà a més, com les tensions territorials. Per superar-les, Rubalcaba aposta pel diàleg i s'ha posat d'exemple, tot i que ha esquivat qualsevol referència a les relacions amb el PSC.

stats