Publicitat
Publicitat

Rubalcaba: "No tinc el mòbil de Rajoy"

El líder del PSOE diu a la SER que espera convèncer el president espanyol perquè aposti per les polítiques de creixement

El líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, confia que podrà convèncer el president espanyol, Mariano Rajoy, perquè Espanya aposti pel creixement i no només per les retallades. "Si hi ha un país d'Europa que necessita una política de creixement és justament Espanya, i confio que ens posem d'acord el president i jo", ha dit en una entrevista a la Cadena SER. Rubalcaba creu que Europa virarà cap al creixement després de la victòria d'Hollande a França.

Rubalcaba veu necessari un pacte d'estat per consensuar estratègies per afrontar la crisi econòmica, però ha admès que fa dies que no parla amb Rajoy. De fet, ha dit que ni tan sols té el telèfon mòbil del president espanyol. "Per no crec que això sigui un problema", ha dit. "La tecnologia no és un problema, en aquest cas".

El cap de l'oposició ha demanat més transparència al govern espanyol en les reformes econòmiques i ha criticat que encara ningú hagi comparegut per explicar la nacionalització de Bankia. També ha expressat dubtes sobre el fet que una empresa privada pugi fer l'auditoria independent sobre la banca privada. Avui s'ha d'anunciar qui la farà.

RE

Etiquetes

Més continguts de