Rubalcaba: "Hauria preferit que el rei s'operés en un hospital públic"

Creu que la monarquia s'ha de modernitzar i ser més transparent

El líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha dit clarament aquest diumenge a la nit que "hauria preferit que el rei s'operés en un hospital públic", després del debat obert sobre la decisió de Joan Carles I de passar pels quiròfans de la sanitat privada, concretament, a l'Hospital Universitari Quirón de Madrid.

En una entrevista al programa 'El objetivo', de La Sexta, el líder del PSOE, després de reivindicar que "la sanitat pública espanyola és magnífica", ha justificat el monarca afirmant que "la decisió la deu haver pres amb els seus metges". Rubalcaba ha confessat que ahir dissabte va parlar el rei Joan Carles I i el va trobar "be d'ànim, però amb un rerefons de tristesa".

El líder del PSOE no ha volgut entrar a valorar si el rei hauria d'abdicar o no, considera que és una decisió que ha de prendre el mateix monarca. Això sí, creu que s'ha d'abordar el futur de la monarquia perquè la crisi política també l'està afectant. Ha dit obertament que "s'ha de modernitzar i ser més transparent, com la resta d'institucions".

Més continguts de