ELECCIONS GENERALS DEL 2012
Política 27/01/2011

Rubalcaba es prefila com a candidat del PSOE

Zapatero podria anunciar a la tardor que no es presenta a la reelecció. El vicepresident del govern es convertiria en el seu successor, tot i que el ministre Blanco sosté que Zapatero "és el millor candidat"

Albert Castellví / Isaac Salvatierra
1 min
Rubalcaba posa en marxa  la bancarització de les caixes

Barcelona / PerpinyàAlfredo Pérez Rubalcaba serà el candidat del PSOE a la presidència del govern en les eleccions generals del 2012, si es compleixen les previsions de varis dirigents socialistes. Fonts del partit apunten que José Luis Rodríguez Zapatero té previst anunciar la seva decisió a la tardor, un cop passades les municipals i quan ja hagi completat totes les reformes que, segons la seva opinió, són necessàries per reflotar l'economia espanyola. Per tant, semblaria que el líder socialista no farà cas de les nombroses veus que, des de l'interior del partit, reclamen que aclareixi el seu futur com abans millor.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Malgrat els pronòstic interns del PSOE, aquest matí el ministre de la Presidència, Ramón Jáuregui, ha desmentit en una entrevista a Catalunya Ràdio que Zapatero tingui intenció de renunciar ser candidat. També el ministre de Foment, José Blanco, ha assegurat avui a Perpinyà que "s'han de respectar els temps que ha marcat el president" i que "tothom sap que Zapatero és el millor candidat". "Rubalcaba és una opció, per a alguns la millor, però jo encara espero que Zapatero es presenti", ha dit Blanco.

stats