Política 23/04/2014

Sáenz de Santamaría acaba la seva visita a Barcelona regalant roses i llibres en una residència d'avis

La vicepresidenta espanyola, que ha passat dos dies a la capital catalana sense trobar-se amb cap membre del Govern, ha dedicat una hora a trobar-se amb els interns de la residència Germanetes dels Pobres, acompanyada de Sánchez Camacho

Ara
1 min
Sáenz de Santamaría amb el secretari del PPC, Jordi Cornet, i Llanos de Luna, aquest dimecres a la delegació del govern espanyol a Catalunya

BarcelonaDurant l'última campanya electoral per les eleccions al Parlament, la cap de llista del PPC, Alícia Sánchez-Camacho va fer campanya electoral en una residència d'avis, on va advertir els interns dels perills que, segons ella, correrien les pensions en una Catalunya independent. La líder dels populars catalans ha escollit la diada de Sant Jordi per tornar a visitar una llar d'avis, però en aquesta ocasió ho ha fet acompanyada d'una visitant il·lustre: la vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Santamaría, que ha venir dimarts a Barcelona per trobar-se amb el president de l'Equador i que aquest dimecres s'ha reunit, a la seu del govern espanyol, amb editors i llibreters en una trobada molt criticada per membres del sector i també per alguns partits polítics, no ha tingut temps per veure's amb el president Mas ni amb cap membre del Govern. Sí que ha tingut temps –una hora– per visitar una llar d'avis de la capital, la residència geriàtrica Germanetes dels Pobres, situada a la Plaça Tetuan.

A la residència, acompanyada de Sánchez-Camacho i el secretari d'Estat de Relacions amb les Corts, la vicepresidenta espanyola ha visitat els ancians residents durant prop d'una hora, ha xerrat amb ells i els ha regalat roses i llibres. A la trobada no han assistit mitjans de comunicació.

stats