Política 14/07/2015

El secretariat de l'ANC "valora positivament" l'acord entre CDC i ERC per a concórrer junts el 27-S

A través d'un comunicat, l'entitat ha anunciat que donarà suport a totes les candidatures independentistes, en una referència a la CUP, que es presentarà en solitari

Ara
1 min
Sànchez (ANC) i Casals (Òmnium).

BarcelonaEl secretariat de l'ANC "ha valorat positivament" el principi d'acord entre CDC i ERC per presentar-se conjuntament el 27-S en una llista en què s'hi inclouran polítics i persones de la societat civil. A través d'un comunicat, l'entitat ha admès que el pacte "no reflecteix tota la proposta" de l'ANC, però ha reivindicat que "va en la línia" del que defensava l'Assemblea de tenir el menor nombre de candidatures independentistes, "garantir la governabilitat" i que "s'executin les línies programàtiques" que va plantejar el CATN.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'ANC demana als partits que els facin saber "amb la major celeritat possible" els detalls del pacte i avisen que donaran suport "a totes les candidatures independentistes" que es presentin el 27-S com a "moviment transversal, plural i unitari". És una referència a la CUP, que ha fet públic que es presentarà en solitari perquè considera que una llista unitària no reflecteix la pluralitat del país.

stats