Política 08/12/2015

Dos seguidors del Nàstic de Tarragona, protagonistes de l'espot electoral de Podem

El vídeo de campanya es titula "Maleïda casta, beneïda gent" i explica la història d'un pare i un fill afectats per les polítiques dels antics governs

Ara
1 min
A l'espot de campanya de Podem pel 20-D, dos seguidors del Nàstic són els protagonistes

BarcelonaDos fidels "seguidors" del Nàstic de Tarragona són els protagonistes de l’espot de campanya de Podem per a les eleccions del 20-D. En el vídeo, titulat “Maleïda casta, beneïda gent”, s’explica la història d’un pare que es decep any rere any després de votar PP i PSOE. El seu fill és un estudiant que ha de marxar del país per treballar d’un ofici que no ha estudiat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Podem ha apel·lat els sentiments familiars i el futbol. El Miguel, pare del Martín, s’ha cansat de fer el que els polítics li demanen i aquestes eleccions decideix ser ell qui demani als polítics que el seu fill pugui tornar a casa i treballar de la professió que va estudiar, una carrera que van haver de pagar amb esforç. D'aquesta manera, poder tornar a viure en família i poder anar cada dissabte a veure el seu equip com juga al camp.

El partit proposa a la cloenda del vídeo un pla de retorn per a joves, una llei de segona oportunitat per a pimes, una taxa d’autònoms flexible, un canvi del model energètic, pobresa zero i impuls del consum.

stats