Política 03/05/2017

Les entitats sobiranistes convoquen la ciutadania a acompanyar Forcadell i els membres de la Mesa al TSJC

Dilluns i dijous estan citats a declarar quatre dels cinc investigats per la Justícia. La presidenta del Parlament ja va rebre un bany de masses al desembre quan va declarar al Palau de Justícia de Barcelona.

Ara
1 min
Carme Forcadell va rebre un bany de masses abans i després de la declaració davant del TSJC al Palau de Justícia de Barcelona.

BarcelonaLes entitats sobiranistes s'han proposat tornar a omplir la setmana que ve el Passeig Lluís Companys de Barcelona per evidenciar el suport ciutadà a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i a la resta de membres de la Mesa investigats pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Dilluns que ve, Forcadell i la secretària de la Mesa Anna Simó han estat citades pel Tribunal, que les investiga per haver permès que es votés la resolució a favor del referèndum unilateral en el debat de política general del passat mes d'octubre. Dijous serà el torn del vicepresident de la cambra catalana, Lluís Corominas, i de la secretària de la Mesa Ramona Barrufet.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural, l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM) són les entitats convocants de les mobilitzacions, que recorden a les del passat mes de desembre, quan Forcadell i la resta de sobiranistes de la Mesa van haver de declarar en la investigació oberta contra ells per les conclusions de la comissió d'estudi del procés constituent.

En aquesta segona causa contra la Mesa del Parlament, també està citat com a investigat el representant de CSQP Joan Josep Nuet, tot i que no haurà de declarar davant del Tribunal fins d'aquí a tres setmanes.

stats