DEBAT D'INVESTIDURA
Política 20/12/2010

Lopez Tena veu en Mas un "gestor mediocre" que conduirà el país a la "frustració"

El diputat de Solidaritat recorda que SI votarà no a la investidura perquè el "60% dels electors no han votat ni Mas ni CiU"

Marc Colomer
1 min

BarcelonaAlfons López Tena, ha titllat el discurs d'investidura d'Artur Mas "de catàleg, de bones intencions, banal i d'un gestor administratiu mediocre, sense contingut i que no porta al país més que a la frustració". "Tot aquest catàleg ja era l'Estatut retallat per Mas amb Zapatero". En roda de premsa, ha criticat que Mas no hagi dit què farà quan Espanya digui no al concert.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El parlamentari de SI ha manifestat que el seu vot serà contrari tant en la primera com en la segona volta. López Tena ha recordat a Mas que "el missatge de les urnes està clar i que més del 60% dels votants no han votat CiU, ni Mas i que més del 70% de la gent amb dret a vot no ha votat CiU ni Mas". Ha respost així a l'apel·lació dels partits a la responsabilitat perquè facilitin la investidura en aplicació del "missatge" dels catalans a les urnes.

"El caprici il·legal d'una senyora"

Per altra banda, López Tena ha titllat "de caprici il·legal d'una senyora" que la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, hagi decidit donar el mateix temps a C's i a Solidaritat en el debat d'investidura. De fet, la formació de Joan Laporta havia demanat tenir més temps perquè tenen quatre diputats mentre que el partit d'Albert Rivera en té tres. La mesa del Parlament ho ha desestimat, informa l'ACN.

stats