Política 15/10/2014

La subdelegació del govern espanyol proposa multar amb 25.000 euros els trabucaires de Cardedeu

El procediment sancionador pot durar mesos i els trabucaires poden presentar al·legacions

Efe
1 min
El PP de Cardedeu denuncia els trabucaires per "simular l'afusellament" d'un regidor / @PPCardedeu

BarcelonaLa subdelegació del govern espanyol a Barcelona ha obert un procediment sancionador en què proposa multar amb 25.000 euros el grup de trabucaires que l'agost passat va disparar una salva davant de l'habitatge d'un regidor del PP de Cardedeu (Vallès Oriental). Segons han informat fonts de la subdelegació, el procediment sancionador contra aquesta agrupació de trabucaires de Cardedeu s'ha obert per l'incompliment de les condicions de l'autorització que els hi van concedir per a la utilització dels trabucs.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La subdelegació del govern espanyol ha obert aquest procediment sancionador, que pot durar uns mesos, perquè és la responsable de fixar les condicions d'ús dels trabucs i de material pirotècnic en esdeveniments com festivals o festes majors, com va ocórrer amb Cardedeu. En el procediment sancionador obert, proposa una multa de 25.000 euros, tot i que ara els membres del grup de trabucaires podran plantejar al·legacions.

Una quinzena de membres de la Colla de Trabucaires de Cardedeu es va aturar el passat 17 d'agost davant del domicili del regidor popular Jaume Gelada, que va denunciar que aquests van formar dues files taral·lejant l'himne del PP i que, després que un dels membres del grup ordenés obrir foc, els trabucaires van disparar salves de pólvora apuntant a casa seva.

stats