Política 18/10/2016

C’s només donarà suport als "altres demòcrates" si respecten la llei

De Páramo creu que Puigdemont ni tan sols té un projecte per assolir la independència

Acn
2 min
C’s només donarà suport als "altres demòcrates" si respecten la llei

BarcelonaA les 11.00 h JxSí i la CUP rebutjaven la judicialització de la política amb una foto conjunta a les portes del Parlament. Una hora més tard, Ciutadans sortia en roda de premsa per criticar l’actitud dels partits independentistes. El portaveu adjunt del partit taronja a la cambra catalana, Fernando de Páramo, ha avisat que no faran costat a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ni als membres del Govern "si travessen la línia vermella de la democràcia i les lleis". Segons De Páramo, "els demòcrates donen suport a altres demòcrates sempre que juguin dins les lleis".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

D’altra banda, De Páramo ha assegurat aquest dimarts que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, no té projecte "ni tan sols per assolir la independència", perquè s’ha perdut en el "laberint" del full de ruta sobiranista. Un full de ruta que ara "torna" al referèndum i que, segons ell, fa malbaratar temps i diners als ciutadans.

"El PSC deixa Badalona en mans de la CUP"

De Páramo també ha aprofitat la roda de premsa d'aquest dimarts al Parlament per opinar sobre la situació de Badalona després del 12-O. El fet que el PSC hagi decidit no promoure una moció de censura, malgrat que el PP i C's s'hagin compromès públicament a cedir-li els vots, és un símptoma que els socialistes estan "abandonant els que defensen la unitat i la igualtat". El portaveu adjunt de C's ha acusat el PSC de deixar Badalona en mans de la CUP. "Ni governen ni deixen governar", ha lamentat. De Páramo ha atribuït la situació de "bloqueig" al municipi a la "crisi interna" que viuen el PSOE i el PSC i als seus "complexos".

stats