Política 05/05/2015

Susana Díaz insisteix que l'oposició "bloqueja" la formació de govern per guanyar vots de cara al 24-M

La líder del PSOE a Andalusia reitera que ella "ja ha estès la mà" i que és responsabilitat de la resta aturar el "bloqueig"

Europa Press
1 min
Susana Díaz en una imatge d'arxiu /EFE

SevillaLa candidata a la Presidència de la Junta d'Andalusia, la socialista Susana Díaz, ha insistit aquest dimarts a la segona jornada del debat d'investidura que se celebra al parlament andalús en apel·lar a la responsabilitat de la resta de partits polítics per no "bloquejar" que hi hagi un nou govern andalús. "A partir d'avui, cada dia que passa, és un dia que s'està bloquejant un govern a Andalusia i que s'estan posant problemes a que hi hagi un govern que arregli els problemes que té la gent i atengui les seves demandes", ha volgut reiterar Díaz.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La líder del PSOE a Andalusia considera que si es diu "que no al fet que es formi un govern s'haurà de dir per què no es vol que es formi un govern", perquè si no tots entendran que estan "pensant en el 24 de maig i en el xantatge a les institucions, i lògicament els andalusos no poden esperar ", ha advertit Díaz. La candidata del PSOE ha afirmat que espera que totes les forces polítiques tinguin aquesta responsabilitat i s'ha referit especialment al PP en el sentit que no pot ser que el principal partit de l'oposició "no vulgui exercir d'oposició perquè no vol que hi hagi govern".

Després d'indicar que ella està fent el que ha de fer i el que els andalusos esperen de la seva presidenta, Díaz ha assenyalat que ja ha "estès la mà" a tots els grups polítics i que ara confia en la responsabilitat de cadascun, "no amb les seves tàctiques i estratègies electorals, sinó que pensin què li ve bé a Andalusia".

stats