Política 03/04/2015

Tardà (ERC) veu "trampós" el full de ruta d'ICV perquè ho supedita tot a un triomf d'IU

El diputat republicà al Congrés replica Herrera, que anuncia que el seu partit no donarà suport a cap partit espanyol que no accepti un referèndum d'autodeterminació per a Catalunya

Acn
1 min
Joan Tardà

BarcelonaEl diputat d'ERC al Congrés Joan Tardà considera que el coordinador nacional d'ICV, Joan Herrera, "fa trampes al solitari" amb la seva proposta de full de ruta, ja que "només és viable" si IU guanya les eleccions generals. Un fet, ha afegit a través de Twitter, "altament improbable". En una entrevista a l'ACN, Herrera ha explicat que el consell nacional ecosocialista va aprovar el passat cap de setmana un document que faran arribar als partits i entitats en què demanen no renunciar a un referèndum sobre el futur de Catalunya i reclamen no donar suport a cap partit espanyol que no l'accepti.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A través de Twitter, Tardà li ha donat rèplica: "Perquè la tesi d'ICV fos viable, IU hauria de guanyar les eleccions al Congrés, cosa que no sembla probable, oi?". "L'amic Joan Herrera fa trampes al solitari perquè sap q la seva tesi només és viable si IU guanya les eleccions. Fet altament improbable", ha afegit.

stats