Política 05/07/2018

El trasllat de Forn, Turull i Rull a Lledoners està previst per a la setmana que ve

Torra visitarà demà divendres a les preses polítiques al centre Puig de les Basses

Ara
1 min
Els advocats de Carme Forcadell i Dolors Bassa, Mariano Bergés i Olga Arderiu, aquest dijous sortint de Puig de les Basses

BarcelonaEls exconsellers Joaquim Forn, Jordi Turull i Josep Rull seran traslladats previsiblement la setmana que ve des d'Estremera al centre penitenciari de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada, segons informen fonts penitenciàries. A la presó del Bages els esperen des d'aquest dimecres Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, mentre que Dolors Bassa i Carme Forcadell ja han passat la primera nit a Puig de les Basses (Figueres).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els presos a Lledoners han passat la nit en cel·les que han ocupat de manera individual al mòdul 2, on actualment hi ha 95 interns. Els exconsellers i els Jordis han estat visitats pel personal mèdic i la resta de professionals del centre penitenciari i ja poden rebre visites dels seus advocats. Els familiars també els podran anar a veure a partir d'aquest divendres, dins l'horari habitual del centre.

Pel que fa a les preses a Puig de les Basses, després de passar la revisió mèdica i ser visitades per part dels professionals de la presó, ja poden tenir trobades amb els seus advocats i familiars. Bassa i Forcadell han passat la nit a l'únic mòdul de dones del centre, on ara mateix hi ha 36 recluses.

Visita de Torra a les preses polítiques

El president, Quim Torra, que ja va visitar ahir els presos polítics a Lledoners, i demà divendres a les 16:30 ho farà amb les preses a Puig de les Basses, on hi ha l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, i l'exconsellera de Treball Dolors Bassa.

Ahir dimecres, el mateix dia que van arribar de Madrid des de la presó d'Alcalá Meco, van ser visitades pel president del Parlament, Roger Torrent.

stats