Política 22/04/2015

La sortida al trencament de CiU a Argentona: l'alcalde i candidat convergent serà cap de llista d'ERC

Les dues executives locals han pactat la fusió després que el batlle, Ferran Armengol, renunciés a encapçalar la candidatura de CiU

Ara
1 min

BarcelonaL'embolic electoral a Argentona ha acabat de la manera més inesperada. Després que l'actual alcalde, Ferran Armengol, anunciés que renunciava a encapçalar la llista de CiU perquè CDC d'Argentona no acceptava l'actual regidor d'Unió, Manel Cruz, de número 3 a la llista, les dues formacions de la federació no van avalar la candidatura per manca d'acord. Al final, però, s'ha trobat una sortida curiosa: l'alcalde i candidat de CiU, Ferran Armengol, encapçalarà la llista d'ERC. Així, segons ha avançat Ràdio Argentona, les executives locals d'ERC i de CDC han arribat a un acord per confeccionar una llista conjunta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així doncs, els sis primers noms de la llista seran: Ferran Armengol (CDC), Manel Pérez (ERC), Pere Móra (ERC), Gina Sabadell (ERC), Montse Cervantes (CiU), Marc Zaragoza (CDC) i Enric Trabi (ERC).

Aquest canvi és possible ja que no es crea una nova coalició, sinó que les dues formacions introduiran esmenes a la llista presentada per ERC, després que acabés el termini per presentar candidatures.

stats