Publicitat
Publicitat

EL DEBAT INTERN DELS SOCIALISTES

Una trentena de dirigents socialistes joves donen suport a Pere Navarro

Jaume Collboni, Rocío Martínez-Sampere i Francesc Vallès són alguns dels dirigents que signen un manifest per demanar a l'alcalde de Terrassa que lideri el canvi al PSC

L'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, suma suports en la seva candidatura a la primera secretaria del partit. 36 dirigents del PSC que ronden la quarantena, entre ells els diputats Jaume Collboni, Rocío Martínez-Sampere i Francesc Vallès, han signat un document en el qual fan a Navarro una vintena de peticions perquè lideri el canvi del partit.


Entre la vintena de reivindicacions pel canvi, els signants del manifest demanen que el PSC “actuï amb personalitat pròpia i amb coherència tant en la política catalana com en l'espanyola”. Navarro ha assegurat que hi està d'acord i ha afirmat que s'ha de defensar el catalanisme “sense complexos”, i caldrà establir una nova relació amb el PSOE que permeti “visualitzar més” la tasca dels parlamentaris a Madrid.


En aquest sentit, Navarro, en una clara al·lusió a Àngel Ros, ha confessat que està “molt emprenyat” perquè hi ha qui vol interpretar el proper congrés del partit com la continuació del de Sitges i crea “etiquetes” que no existeixen. “Ningú es pot apropiar del catalanisme”, ha advertit Navarro, que ha afegit: “Jo no percebo famílies, percebo síntesi i ganes de treballar des de la diversitat”. L'alcalde de Terrassa ha assegurat que una bona prova d'aquesta síntesi són precisament els signants de manifest, que formen part d'una generació que no ha viscut la confrontació interna d'anys enrere entre els dos sectors del partit.

2018 anàlisi

Més continguts de

2018 anàlisi
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT