Política 16/05/2018

"És terror quan t'utilitzen per atemorir la societat": la denúncia de la mare del noi del CDR d'Esplugues desaparegut

El col·lectiu #AdriEtVolemACasa entrarà al ple del municipi per fer-se'n ressò

Ara
2 min
Carta mare CDR Esplugues

BarcelonaLa Núria, la mare de l'Adri, ha fet pública una carta en la qual denuncia la situació que viu el seu fill i la seva família. El 10 d'abril la Guàrdia Civil va detenir Tamara Carrasco, membre del CDR de Viladecans, acusada de rebel·lió i terrorisme, i tenia intenció de detenir també un activista del CDR d'Esplugues, que no va localitzar a casa seva. La seva mare confirma que l'Adri està desaparegut des d'aleshores i relata com els agents de l'institut armat van entrar a casa seva i, tractant-la de manera "educada i correcta", li van "arruïnar la vida en aquell moment".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un escrit enviat a Catalunya Ràdio i fet públic pel col·lectiu #adrietvolemacasa, la Núria denuncia la situació: "És un malson del qual no em desperto [...]. De terror sí que n'hi ha: qui t'acusa és qui l'imparteix. Quan t'entren a casa advertint que tiraran la porta a terra, quan t'escodrinyen tots els racons i la teva intimitat dient-te «Col·labori, senyora, col·labori». És terror quan tractant-te de manera educada i correcta t'estan arruïnant la vida en aquell moment. Saps que res mai no tornarà a ser com abans. Et fan una encaixada de mans però t'estan veient com la mare d'un terrorista. Això és crueltat, això és cinisme. Et deixen impotent, assenyalat, exposat i vulnerable [...]. És terror quan sabent-te amb la veritat i la raó sents que no tens opcions. És terror quan de manera atzarosa, insensible, gratuïta, agressiva i intencionada t'utilitzen per atemorir la societat [...]. No et maten, però pretenen destrossar el teu fill, a tu i els que més estimes. Les paraules injustícia, manipulació, terror, brutalitat, violència i desproporció queden curtes, és que el problema és immens".

La Núria, però, deixa un missatge en positiu al final del seu text. "Injectar el verí del dolor i de la por és molt mesquí, però ignoren que sabrem transformar el verí en elixir de vida, dignitat, esperances i somnis". El col·lectiu #AdriEtVolemACasa entrarà aquest vespre al ple de l'Ajuntament d'Esplugues per denunciar la situació.

stats