Política 22/05/2011

CiU guanya a Barcelona però només suma amb el PP o el PSC, segons TV3

L'enquesta a peu d'urna de TV3 dóna a Xavier Trias 14/16 regidors i 10/12 a Hereu que el deixen a la corda fluixa. El PP mantindria els actuals 7/8 regidors, mentre ICV-EUiA en guanyaria un i es quedaria amb 4/5 i la coalició de Jordi Portabella cauria a 2/3

Redacció
1 min
Trias Barcelona arxiu

BarcelonaXavier Trias guanyarà les eleccions municipals a Barcelona. L'enquesta a peu d'urna que ha fet durant tota la jornada TV3 dóna a CiU 14/16 regidors, però encara li faltarien entre 5 i 7 regidors per a la majoria absoluta. Així, CiU només sumaria amb els 7 o 8 regidors que pronostiquen per al PP, a no ser que s'entenguessin amb el PSC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

També podrà exhibir una victòria ICV, a qui el pas pel govern municipal no només no ha desgastat, sinó que encara ha enfortit. Els ecosocialistes traurien entre 4 i 5 regidors. El PP es mantindrà o en podrà pujar un, de 7 a 8, mentre que la coalició independentista de Jord Portabella i Joan Laporta -Unitat per Barcelona- no només no hauria complert les expectatives, sinó que hauria perdut entre un i dos regidors, quedant-se amb 2 o 3.

stats