Política 07/10/2013

Criden a pintar la bandera espanyola damunt el mural independentista de Cardedeu

La convocatòria és per a aquest divendres. El mural amb l'estelada, tapat per l'Ajuntament el passat agost, va ser repintat per centenars de persones

Ara
1 min
mural cardedeu

BarcelonaDe manera més o menys organitzada, el nacionalisme espanyol més radical s'ha mostrat especialment actiu per tal de deixar petjada a Catalunya aquest cap de setmana, coincidint amb el 12-O i l'acte de beatificació dels 'màrtirs' de la Guerra Civil que es farà a Tarragona. De les diferents convocatòries que criden els "patriotes" espanyols a reclamar la unitat d'Espanya destaca la que un home de Màlaga, Carlos Fuster Cerezo, ha fet a través de Facebook.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"11 octubre a las 17.00 horas muro separatista en la entrada de Cardedeu. Pintado bandera española". Aquest és el text penjat a Facebook per Fuster Cerezo, que convida a cobrir amb la bandera espanyola el mural amb l'estelada pintat per centenars de persones a l'entrada de Cardedeu. Es dóna la circumstància que el mural anterior va ser tapat amb pintura gris per l'Ajuntament coincidint amb l'inici de la Festa Major, el passat mes d'agost. Dies després, i després d'una enorme polèmica, centenars de persones van tornar a pintar el mural.

stats