Política 18/09/2018

"Si una universitat fa alguna cosa dolenta que els hi preguntin a ells. Ens sentim víctimes": Pablo Casado en 10 frases

El president del PP creu que "Espanya no està per a reformes constitucionals"

Ara
2 min
El president del PP, Pablo Casado, ahir en roda de premsa des de la seu del carrer Génova per donar explicacions de la decisió de la justícia sobre el cas del màster.

BarcelonaEl president del PP, Pablo Casado, ha parlat de la proposta de reforma constitucional de Sánchez, del 155 i de la sospita del seu màster, en una entrevista a la Cope. Fem un recull de les frases més rellevants.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

1. Preguntat pels dubtes sobre l'obtenció del seu màster: "Que l'hi preguntin a la Complutense i a la Rey Juan Carlos i que ens deixin en pau. Si una universitat fa una cosa dolenta que els hi preguntin a ells. Al final ens sentim víctimes. N’estic fart. [...] No tinc res a amagar, que diguin el que vulguin".

2. "El doctorand de Rivera o el meu màster són cortines de fum".

3. "Hem de decidir si jutgem un polític per saltar-se un semàfor o per temes més importants".

4. "El 155 ha de ser durador i ampli perquè els Mossos deixin de complir ordres il·legals, perquè no hi hagi un adoctrinament educatiu a les aules, perquè la propaganda de TV3 pari i no es recuperin les estructures d’estat. [...] Cal un 155 aprovat pel PP al Senat que sigui el que faci falta".

5. "El 155 no va arribar a TV3 i a l’educació perquè el PP no ho va voler".

6. "Els mateixos ciutadans estan arribant a les mans per la inacció del Govern".

7. "No podem tolerar que des de l’Estat s’abandoni els nens de Catalunya a l’adoctrinament i a la mala educació (perquè, a més, els índexs són molt dolents)".

8. "El que ha passat amb Valtonyc em preocupa moltíssim perquè em replantejo el que és l'euroordre o l'espai Schengen".

9. Sobre la compareixença d'Aznar a la comissió de corrupció del Congrés: "Aniré a rebre'l i a acompanyar-lo. [...] Estaré al costat d’Aznar i Rajoy, que han sigut grans presidents d’Espanya. La comissió és un despropòsit. Espero que quedi clar que és una persona honesta".

10. "Espanya no està per a reformes constitucionals amb els interlocutors polítics que tenim. [...] On hi havia el 78 Solé Turá, ara hi ha Pablo Iglesias. On hi havia el senyor Roca, ara hi ha Rufián. I on hi havia Peces-Barba, ara tenim Pedro Sánchez". I també sobre la proposta de Sánchez: "És un altre ham, com el de Franco. Si volen canviar els aforament parlem dels 250.000 que hi ha a Espanya".

stats