Política 02/09/2013

La Via Catalana ja té aplicació per a mòbil

L'aplicació, disponible per a mòbils Android i iPhone, ofereix informació sobre els diferents trams

1 min

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha creat una aplicació de la Via Catalana per a Android i iPhone des d'on els participants a la cadena humana del proper Onze de Setembre poden consultar informació de servei sobre el seu tram.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'aplicació, que ja està disponible a les botigues virtuals per a Android (per a iPhone sortirà a les pròximes hores) amb el nom 'Via Catalana', permet a l'usuari consultar un calendari amb els propers actes relacionats amb la cadena, així com publicar fotografies de la Via Catalana o accedir a les instruccions sobre com arribar al tram corresponent amb un mapa geolocalitzat amb la ruta més recomanada per arribar-hi per carretera.

Els usuaris que es baixin l'aplicació podran consultar les recomanacions per al bon funcionament de la Via Catalana i la guia per com actuar en cas d'emergències. L'aplicació també disposa d'un servei de missatgeria que permetrà als organitzadors i coordinadors dels diferents trams de la Via Catalana enviar missatges d'informació. Aquest servei estarà activat tant els dies previs a la Diada Nacional com el mateix Onze de Setembre.

stats