Política 12/05/2019

La vicepresidenta Calvo vol que les pròximes eleccions serveixin per "rematar" la victòria del 28-A

Susana Díaz diu que "tornarà a posar les coses al seu lloc a Andalusia"

Agències
1 min
La vicepresidenta Carmen Calvo, en un míting amb el candidat socialista a les autonòmiques madrilenyes, aquest diumenge a Fuenlabdrada.

MadridLa vicepresidenta del govern espanyol en funcions, Carmen Calvo, ha cridat aquest diumenge a donar suport al PSOE per "rematar" la feina iniciada a les eleccions del 28 d'abril, en un míting celebrat a Fuenlabrada i dedicat a Alfredo Pérez Rubalcaba, que va morir divendres a causa d'un ictus.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Calvo ha dit, a més, que la dreta governarà allà on sumi forces. "On sumen, governen; on col·loquin Vox, governen", ha insistit la diputada electa i ministra d'Igualtat en funcions. Per a ella, el 28 d'abril es va donar un "impuls" al progressisme per "dir a les dretes que s'havien passat 500 pobles" i que estaven "desmuntant" quaranta anys de convivència i d'estat del benestar.

També ahir, l'expresidenta del govern andalús Susana Díaz va dir, en actes amb periodistes a Villanueva de Córdoba i Pozoblanco, que les eleccions municipals "tornaran a posar les coses al seu lloc" i s'expressarà que els andalusos "no volen" el model que proposa "la dreta juntament amb l'extrema dreta". Díaz va elogiar també Rubalcaba com a "pare del final d'ETA" i un home "respectat pels seus adversaris".

stats